„БСП за България“: ГЕРБ са на хоро и мачове?! Ще бъдат в шок, ако могат да прогледнат

Малките фирми в община Казанлък продължават да се борят за оцеляване

„БСП направи първата крачка на събиране на леви хора и организации в голямата коалиция „БСП за България“, следва втората –  да се обединим и да увеличим резултата си на 11 юли. За да може да постигнем целите на избирателите, които започват  от  актуализация на бюджета,  истински мерки за подпомагане на бизнеса, преизчисляване на пенсиите, промяна в данъчната политика – до социални промени за подпомагане на младите семейства и на раждаемостта в България“, каза водачът на листата с номер 4 Георги Кадиев в казанлъшкото село Бузовград. Той призова за бдителност в изборния процес и разказа какво сочат множеството сигнали, пристигащи в регистъра за купуване на гласове.  „Виждали сме всичко в селото, но и да се подаде сигнал, досега реакции от службите нямаше“, разказаха дошлите на срещата.

„Изненадва ме, че доскоро управляващите държавата продължават да не виждат реално, за тях България е  цветя и рози. Гледам казанлъшките им представители са тръгнали на хоро и мачове. Ако дойдат с мен за 24 часа в болницата, сигурен съм, че ще бъдат в шок, ако изобщо могат да разберат какво се случва с живота на българина. Време е за истината! Носенето на отговорност е семейно възпитание и мъжко качество. Приключи времето на култа към личността“, каза казанлъшкият хирург пети в листата на левицата д-р Иван Колев.

„Само ние от БСП се застъпихме за преизчисляване на пенсиите, само ние се застъпихме за младите семейства и децата, за помощта на бизнеса и това трябва да го припомняме на онези, които заглушават истината. Нечувано е как една държавна  банка е подпомагала няколко човека с милиарди левове, които са потъвали, а малките фирми в община Казанлък, респ. в област Стара Загора, продължават да се борят за оцеляване. Всички помним колко много  се изговори от правителството на Борисов, че подпомагат бизнеса с милиони. На 11 юли да ги изпратим в историята. Така ще се решат и корупцията, и купуването с гласове, и проблемите“, призова Пламен Караджов, трети в листата на „БСП за България“.

„Парите от държавата трябва да стигнат до определения гражданин или фирма, до малките населени места, до нуждаещите се. За да дойдат млади хора на село да живеят трябва да се започне от създаване на подходящи условия в инфраструктурата, не просто да се направи една детска площадка, за която после Общината няма да има ресурс за поддръжка,  а да са създадени всички удобства  за живот“, каза строителният инженер Момчил Ненов, осми в листата. Той призова да си спомнят какво тук е направено за 10 години и да сравнят с предходни периоди.

„Нужна е промяна. Но само обединени и с грижа за всеки можем да я постигнем. Да гласуваме в изборния ден с номер 4 в бюлетината“, прикани четиринадесетият в листата Динко Господинов, който подчерта акцентите в програмата на „БСП за България“ за млади и стари.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram