Иван Гарелов: БСП – има скрит кандидат

Иван ГАРЕЛОВ

Цялото развитие на протестната вълна доказа на цялото общество, че БСП е единствената парламентарна партия, която изцяло е за каузата на протеста.
Това доведе до нарастване на влиянието на партията и тя е вече категорична алтернатива на управляващите.

Всичко това вдигна авторитета на лидерката Корнелия Нинова до недостигани висоти. Така тя се оказа главното препятствие пред премиера Борисов за реализиране на плановете му да се задържи на власт.
Затова бе мобилизирана цялата пропаганда и задействани вътрешните колаборатори за провал на изборите на 12 септември и търсене на други способи за сваляне на Нинова.

Усилията сега са да се опорочи изборът и да се отложи въпроса за нов лидер за Конгреса на партията, за който има специален план.
Тези, които нямат никакви шансове се отказват и зоват за бойкот на избора. Ако не успеят, ще откажат да признаят резултатите.

Влиза в действие план Б.
Според план Б на конгреса ще бъде издигната тезата, че и Нинова, и Добрев след тази битка разделят партията. Ще бъде издигната „компромисна „фигура“, която е стояла встрани от изборните конфликти и ще се пробва да стане обединител на партията.
Тази фигура е отдавна известна на посветените и загрява край тъч-линията. Подкрепят я всичките фалшиви кандидати до сега.

Всичките тези коварни планове могат да бъдат провалени само от партийните членове , които излязат да гласуват с ясното съзнание какво съдбоносно значение има техният глас./Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram