Стойно Стойнов (Кънчево): Продължавам с асфалтиране на улици и монтиране на камери за видеонаблюдение

Отчет за свършената работа в първия си мандат направи пред жителите на с. Кънчево Стойно Стойнов, който е кандидат за кмет на селото за втори мандат, издигнат от ПП ГЕРБ. Асфалтиране на няколко улици и пътни участъци, подмяната на водопровод, очистване на речното корито, изграждане на детски кът в детската градина в селото, изработване и поставяне на автобусна спирка в източния край на Кънчево, издигане на подпорна стена на поста до автобусната спирка и направа на отводнителна канавка при ул. “Дунав“ са само част от изпълнените задачи, които през 2019 г. Стойно Стойнов си е поставил за свърши.

В понеделник вечер той застана пред съселяните си като кандидат-кмет, изготвил програма за управление на селото си с ясни и конкретни приоритети. ✔️Стойно Стойнов планира в следващите четири години да подмени водопровода по ул.Еделвайс“ и да я асфалтира. Той ще положи асфалт и по улиците: „Дунав“, „Орлово гнездо”, „Розова долина“, „Девети септември“ и „Стара планина“. Планира също така и поставяне на парапети на стълбищата на Здравната служба и пощата, както и изготвяне на проект за ново енергоспестяващо улично осветление. Облагородяването на детският кът в центъра на селото също е заложено в Програмата на Стойнов. ✔️Заема се да окаже съдействие за извършване на ремонти дейности на читалището, училището, детската градина и Здравната служба. ✔️Едно от най-важните неща за него остава видеонаблюдението. Затова той планира да започне с поставянето на камери на източния и западния вход на село Кънчево.

Подкрепа за начинанията си кандидат-кметът получи от Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Те бяха категорични, че ще му помогнат да изпълни Програмата си за 2023-2027 г. съгласно правомощията които имат кмета на Общината и съветниците в Общинския съвет.

За всички тях можете да гласувате с № 7️⃣ в бюлетините.

👉🏻
7️⃣
✔️
🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram