Пламен Георгиев: Ще направя зала за спорт и игри, Клуб на пенсионера и Младежки дом в Крън

Нов живот ще вдъхне на неизползваемата сграда към ОУ „Климент Охридски“ в гр. Крън кандидатът за кмет Пламен Георгиев, ако бъде избран за втори мандат. Това съобщи той на среща с граждани. Добрата новина дойде в Деня на народните будители, което зарадва още повече крънчани. „Това ще е моят подарък за всички вас – както за децата ви, така за младежите на Крън и възрастните хора“, каза Георгиев и поясни каква е идеята му за сградата, която е била столова.

С кандидат-кмета на Община Казанлък Галина Стоянова ще преобразят помещенията. Ще ремонтират сградата и ще я преустроят в многофункционална, като направят зала за спорт и игри, обособят Клуб на пенсионера и дори Младежки дом. Всичко това е заложена в Програмите за управление и на двамата кандидати, защото знаят, че работата в синхрон дава реални резултати и целите се постигат по-лесно и бързо.

В момента в ОУ „Климент Охридски“ в гр. Крън се обучават деца от 1 до 7 клас. Училището е след основен ремонт с прекрасна материална база, които са дело на Галина Стоянова при управлението й на Община Казанлък до сега. Обновена е и спортната площадка в ОУ „Климент Охридски“, като се ползва от всички деца на гр. Крън.

В неделя Галина Стоянова и Пламен Георгиев са на балотаж срещу опонентите си.

За Галина Стоянова за кмет на Община Казанлък гласувайте с № 7 в бюлетината.

Пламен Георгиев можете да подкрепите също с № 7 в бюлетината за кмет на гр. Крън.

Купуването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram