Петко Петков: Шейново трябва спешно да настигне другите села по развитие 

„Шейново е трайно изостанало през последните години в сравнение с околните села. Тук нищо не се случва. Няма ремонти, няма асфалтиране на улици, няма никаква облагородяване. Всичко е в застой. Селото ни трябва спешно да настигне по развитие съседните населени места. Това може да се случи в неделя – 05.11., когато шейновци гласуват за новия кмет. Този, които не говори празни приказки, а има реално изпълнима програма за развитие”, това заяви на среща с шейновци кандидатът за кмет Петко Петков. Той подчерта, че едно от нещата, които незабавно ще направи, ако стане кмет, ще бъде да изгради мащабно видеонаблюдение и кръгово движение в центъра на Шейново. „Трябва да увеличим контрола”, категоричен е Петков. Той предвижда и поставянето на пътни знаци по улиците, като бъдат обозначени и пешеходни пътеки. 

 “Местното читалище трябва да „заживее нов живот“ и затова ще направя  ремонт на покрива му. Поетапна подмяна на водопреносната мрежа и асфалтиране на съответните улици също е сред приоритетите ми”, заяви Петков Петков, който е заложил в Програмата си и на частичните ремонти и поддръжка на всички обществени сгради и съоръжения, където е необходимо това. Той ще търси и външно финансиране за облагородяване на селото посредством привличане на инвестиции и кандидатстване по европейски проекти. 

„Шейново трябва да се развива. Шейновци не заслужаваме този четиригодишен застой, в който попаднахме”, категоричен бе Петко Петков. 

За него за кмет на Шейново можете да гласувате с №7️⃣ в бюлетините. 

За Галина Стоянова – за кмет на Община Казанлък, също можете да гласувате в неделя с № 7️⃣ в бюлетините.

Подкрепата за тях означава развитие на с. Шейново и на община Казанлък.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram