Кандидатите за съветници от ГЕРБ: “Благодарим ви, доктори!”

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ поздравиха днес лекарите от Община Казанлък по повод 19 октомври – Ден на българския лекар.

Лекарите са онези, които държат в ръцете си не само нашето здраве, но и надеждите, страховете и увереността на множество пациенти и техните семейства. Те са първата линия на защита срещу болести , стоят до нас в най-трудните моменти и ни водят през процеса на възстановяване. Лекарите не са просто професионалисти – те са хора, които дават най-доброто от себе си във всяка ситуация.

Да, може би понякога сме критични към медицинската система или към определени решения, но не трябва да забравяме човешката страна на тази професия. Зад всяка престилка се крие човек със свои чувства, преживявания и желание да помага.

Така че днес искаме да кажем „Благодарим ви, доктори!“ Благодарим ви за нощите без сън, за усилията, за смелостта и преди всичко за вашата безкрайна посветеност. Нека вашите дни бъдат изпълнени с благодарни пациенти, успехи и удовлетворение от свършената работа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram