Иса Бесоолу представи листата с кандидати за общински съветници от ДПС на Община Павел баня

Иса Бусоолу – кандидат за кмет на Община Павел баня:

Дойде моментът да представя листата с кандидати за общински съветници от ДПС. Заставам на чело на тази листа с ясното съзнание, че отговорността на всеки от нас пред Вас е много голяма.

Всички, които са в листата, са хора, можещи, мислещи и искащи, не по-малко от мен и от Вас, нашата китна община Павел баня да пребъде. Да има работа, да има добро образование за децата ни, да има чисти улици, поддържани паркове, още повече туристи и възможности за развлечение.

Четири години аз и общинските съветници показахме, че нищо не ни е безразлично. Доказахме, че когато се работи със сърце, нещата се случват. Не се гордеем с това, а го приемаме като дълг, още повече, че да бъдеш избран за кмет или общински съветник, те задължава да си отговорен пред онези, които са ти се доверили.

Днес отново се изправяме пред Вас, за да поискаме Вашето доверие. 🗳️ Заставаме с цялото си сърце и разум да продължим пътя на новото начало за община Павел баня. ☀️🍀

🗳️
🗳️
🗳️

Гласувайте за нас с номер 5️⃣7️⃣ за кмет на Община Павел баня и за общински съветници.

🗳️
🗳️
🗳️

Ето и кои са моите колеги кандидати за общински съветници:

101. ИСА БЕСООЛУ

102. ШЕХРИ ХАЛИД

103. ЕРАЙ МЕХМЕД

104. ЗЕЙНЕЛ СЕЛЯЙДИН

105. АЙГЮН ХАДЖИИСМАИЛОВ

106. МИЛЕНА ПАУНОВА

107. СУАТ МУРАТ

108. СУНАЙ ЮСЕИН

109. ГЮНАЙ БЕКИР

110. АЛИ АЛИ

111. ШАКИР КАРТАЛ

112. РАЙКО КОЛЕВ

113. СЕВДЖАН ХОДЖЕВА

114. АХМЕД ФЪРТЪН

115. ЕМИНЕ ЕТЕМ

116. НАДЯ КЬОСЕ

117. РЕДЖЕП РЕДЖЕПОВ

👉🏻
5️⃣
7️⃣
✅
🗳️

Може да бъде изображение с 12 души и текст, който гласи 'дпс време еза ново начало! кандидати за общински съветници на община павел баня 57 шехри халид ерай мехмед зейнел селяйдин айпонхадкиисмаилов милена паунова иса бесоолу кандидат кмет a община павел баня суат мурат сунай юсеин гюнай бекир али мустафа шакир картал севджан ходжева ахмед фъртън емине етем райко Konea купуването и продаването на изборни гласове e престъпление! надя къосе реджеб реджебов'

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram