Запазването на всички училища на територията на община Павел баня е основна част от политиката ми за развитие на града и населените места

Запазването на всички училища на територията на община Павел баня е основна част от политиката ми за развитие на града и населените места. Затова приветствам всяко начинание на ръководствата на нашите училища в посока подобряване на материалната база и превръщането на учебния процес в интересно и приятно занимание за учениците.

Само за последната една година над 1,6 млн.лв. постъпиха в делегираните бюджети на училищата ни по одобрени от МОН проекти. Започнахме и изграждането на физкултурен салон в ОУ „Христо Ботев” в Павел баня.

Дадохме началото на поетапната промяна в образователната инфраструктура на учебните заведение. Има обаче още недовършени неща.

☝️Четирите години до сега не бяха достатъчни, за да се свърши онова, което години наред не е било на дневен ред в нашата Община.

❗️Имаме още много работа – всички ние – учители, родители, общински съветници, кметове – положихме основите на едно ново начало и нека го продължим!🍀5️⃣7️⃣🍀

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram