Гвоздейков: Вероятно от самото начало мафията е била в коалицията чрез ИТН


„Вчера беше направен пореден опит за таран от страна мафията срещу държавата. Той бе осуетен, а в крайна сметка се намериха 5 достойни депутати от ИТН, които застанаха пред народа и казаха „стига“. Трифонов използва клишето „димката с Македония“, която да забули скандалите. Вероятно от самото начало мафията е била в коалицията чрез ИТН“. Това заяви Георги Гвоздейков, депутат от „Продължаваме Промяната“, за „Твоят ден'“ по NOVA NEWS.

По думите му искането за увеличение от 3 млрд. лева на бюджета на МРРБ е сред сигналите, провокирали съмнения. „Не сме бездействали, имаме си методика на действие. Провокациите дойдоха от ИТН, които искаха да хвърлят държавата в хаос“, посочи той. И допълни, че ПП очаква подкрепа от всеки морален и достоен човек с ангажимент към България.

Според него руските интереси са създавани назад във времето. „Има сериозен руски интерес, почиващ на корупция. За да прокараш силна пропаганда и енергийна зависимост трябва корупция. Манипулацията не е само да защитаваш категорично Русия“, коментира Гвоздейков./КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram