Възраждане с покана за отворена среща на 28.09.2022 г. в ДК „Арсенал“

На 28.09.2022 г. (сряда) от 18:00 ч. в ДК „Арсенал“ – гр. Казанлък,  Камерна зала, ще се проведе отворена среща с Цончо Ганев, зам.-председател на ПП „Възраждане“. През изминалото 47-мо Народно събрание Цончо Ганев беше негов зам.-председател и основен критик на управлението на Четворната коалиция, както и на другите партии от т.нар. опозиция, като защити голяма част от позициите на „Възраждане“.

На срещата ще бъде представена част от работата на парламентарната група на „Възраждане“, която макар да беше най-малката по численост успя да предложи най-много законопроекти и проекторешения, цели 52.

Някои от тях са:

Законопроект за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт;

Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравето;

Законопроект за изменение на Закона за енергетиката; 

Законопроект за допълнение на Закона за МВР; 

Законопроект за българския език и др.

На събитието ще присъстват също и Искра Михайлова, водач на листата за 27-ми МИР Стара Загора и депутат от 47-мо НС, Димитър Пашев – втори в листата и председател на Възраждане-Казанлък, и Даниел Проданов – трети в листата и областен координатор за Стара Загора.

Какви са основните национални и регионални приоритети на ПП „Възраждане“? Какви цели си поставя партията в 48-то НС? 

Как ще бъде защитен българския национален интерес в сложната геополитическа обстановка? Какви са решенията на „Възраждане“ за настъпващата тежка икономическа криза?

Отговорите на тези и още много други въпроси ще разберете, ако посетите събитието. Каним всички заинтересовани граждани за бъдещето на България на отворената среща, като всеки от Вас ще има възможност да направи предложения или да зададе въпрос към нас.
Очакваме Ви!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram