Възраждане залага на смелостта и младостта

С пълна листа от 11 души е регистрирана Възраждане за предстоящите парламентарни избори. Със средна възраст от 35 години, кандидатите на националното движение са най-млади сред конкурентите си, но вече със самочувствието на трета политическа сила в старозагорски регион и много успешни кампании зад гърба си.

Водач отново е Искра Михайлова, бивш общински съветник и вече два пъти народен представител. В последното Народно събрание тя успя да обедини всички партии в историческото решение за преразглеждане на Плана за възстановяване, чрез което се даде шанс за бъдеще на комплекса Марица-изток.

Втори в листата е областният координатор на партията Даниел Проданов, който е учител по образование, преподавал е в СОУ “Максим Горки”, две години е бил заместник-директор на Второ ОУ “П. Р. Славейков”, а в момента е изцяло отдаден на каузата Възраждане.

Хората на Костадин Костадинов бяха трети по резултат в 27 МИР Старозагорски на последните парламентарни избори, а сега си поставят още по-високи цели.

Мотото на възрожденската кампания е “Избери свободата!” – свободата да се води национално и регионално отговорна политика, свободата от зависимости от чужди посолства и олигархични кръгове.

Ето и пълният състав на листата на Възраждане за предстоящия на 2 април вот:

1. Искра Михайлова

2. Даниел Проданов

3. Димитър Пашев

4. Ива Ангелкова

5. Галин Динев

6. Калин Калинов

7. Тодор Делчев

8. Симеон Шопов

9. Стилиян Христов

10. Александрина Василева

11. Дончо Радев
Възраждане е с бюлетина № 3 на изборите през април.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram