Василка Манова (с.Ръжена): Няма да затварям Здравната служба, ще я ремонтирам

В деня на Свети Иван Рилски Чудотворец, когато българските лекари празнуват своя професионален празник, кандидатът за кмет на село Ръжена Василка Манова (ГЕРБ) организира безплатно измерване на артериално налягане на ръженци с подкрепата на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Иван Гитев, д-р Мехмед Мехмедов, д-р Белчо Белчев, Тотка Иванова и Елица Димитрова.

🩺 Пунктът бе разположен пред Здравната служба, като мястото съвсем не беше избрано случайно.

🎙️”Реших да направим измерването именно пред тази сграда, за да покажа на ръженци, че не само няма да затварям Здравната служба, каквито слухове разпространяват опонентите ми, ами нещо повече – ще й направя вътрешен ремонт, за да работи по-спокойно лекарят ни, както и пациентите да се чувстват по-уютно“, заяви Василка Манова. За пореден път пред нея ръженци констатираха, че нищо не е свършено в селото през последните четири години и е крайно време управлението на селото да го поеме човек като Манова – с хъс за работа, който ще работи със сърце.

🔺Василка Манова, за разлика от други, има ясна програма за развитие на Ръжена, която се основава на конкретни идеи и визия как точно да бъдат реализирани.

Пред дошлите на пункта за измерване на артериалното налягане, кандидатът за кмет от ГЕРБ само маркира някои от акцентите в Програмата си и покани ръженци на 22.10.2023 г. (неделя) в 12:00 часа в парка на селото, за да разговарят в конкретика, след което да се насладят на ангелогласната родопска певица Росица Пейчева.

7️⃣
✔️
🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram