„Билет за Киро“: „Възраждане“ с реакция след дарителската инициатива на Петков

Честно казано, в началото реших, че някой се е пошегувал. Доста мисли ми минаха през главата. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във видео обръщение по повод предложената от премиера Кирил Петков дарителска акция в подкрепа на Украйна. 

Нормално ли е според вас някой да дарява пари в една държава, в която се събират пари от капачки за недоносени бебета. В една държава, в която населението не живее, а преживява, нашият министър-председател да призовава за даряване за оръжие и то за чужда държава, коментира Костадинов, като посочи още, че предложението на Кирил Петков е „абсурдно, неадекватно и заслужава много сериозен присмех“. 

С „Възраждане“ идва възмездието. Няма как да започнем да строим наново, без да сме разчистили старото, каза председателят на „Възраждане“.

Дайте да сложим край на мъките на това правителство и край на мъките на всички нас. Нека ги пратим обратно в Канада. С отпътуването на Министерския съвет в Канада рязко ще вдигнем интелектуалното ниво. както на населението в България, така и на това в Канада след пристигането му, каза Костадинов. 

Eвроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram