Осем претендентки ще се борят за вашия глас

Започна представянето на претендентките за короната на Царица Роза в Павел баня. Организаторите на конкурса публикуваха имената на първите две от общо осем кандидатки, множество снимки и видеа, своеобразни визитки картички на участничките в тазгодишната надпревара. Всеки ден – до 8 юни, включително, ще бъде представяна по една от тях, според изтегления жребий и регламент на конкурса.

Цялата информация е поместена на официалната фейсбук страница за Избор на Царица роза – Павел баня 2020. Гласуването започва от 11 юни, като всеки потребител ще има възможност да регистрира своя вот веднъж от едно устройство с цел избягване на спекулации. Конкурсът ще приключи в 18:00 ч. на 13 юни (събота).

Изборът на Царица роза – Павел баня 2020 се реализира от Община Павел баня и Фолклорен ансамбъл „Детелини“, със съдействието на Етнографски комплекс „Дамасцена“ и хотел „ДианаМар“.

За разлика от вота на казанлъчани, които имаха седмица, за да изберат Царица Роза, Павел баня ще гласува в три дни, но пък ще разполага с далеч повече данни за самите участнички. На всяка ще бъде отделено специално внимание, като към истинска царска особа. Атрактивният им начин на представяне цели да засили интереса към събитието, което ще протича изцяло в онлайн среда.

Официалните фотосесии и видео представяния са реализирани от Ивайло Илиев, Христо Христов и Кольо Кавръков.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram