Новини от вас: Мерките, наложени на нас, не се спазват от РЗИ

Честита Нова година на всички, които четете това. Отново няма как да остана безучастен, както трябва да постъпва всеки българин в държавата. Преди няколко дни ми се наложи да закарам роднина до РЗИ – Стара Загора (Регионална здравна инспекция), за да подаде документи за ТЕЛК.

От нелепото чакане от 3 часа ми се наложи да използвам тоалетната им за общо ползване от чакащите хора. И, о-о-о , чудо, какво да видим?! Това са хората, които с техните мерки от началото на ковид 19, съсипаха както малкия така и средния бизнес. Изисквания за маси на отстояние 2 метра, намаляване на капацитет на заведенията. Задължителни дезинфектанти, маски и прочие.

Затвориха ни по къщите, а в същото време дали те сами спазват собствените си изисквания? Ами явно за тях не важат! Ето така изглежда тоалетната на РЗИ – Стара Загора.

След ползване на тоалетната трябва да изсипете вода от 10 литрова туба, което е непосилно за пенсионерите (основните посетители на службата). Как това е нормално? С какво да измием ръцете си? Нямаше сапун. А с какво да ги подсушим? Нямаше и хартия.Как да си дезинфекцираме ръцете? Нямаше дезинфектант!

ВСИЧКИ наложени от вас мерки не се спазват именно от вас. Нормално ли е това българино? На снимката пред входа отляво са чакащите за ТЕЛК, а отдясно за ваксиниране. Ваксиниране в услови,я които не са хигиенични, даже за бездомно куче.До кога ще мълчиш българино? Докога? Ако има медия, която има смелостта да отрази поста ми, нека се свърже с мен имам още много какво да кажа и да покажа! Приятна Нова година и дано се събудите.

Александър Семов

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram