Путин призова за военен преврат в Украйна

„С вас ще се договорим по-лесно, отколкото с банда наркомани и неонацисти“, обърна се към военните на Киев руският президент.

Руският президент Владимир Путин призова за военен преврат в Украйна. Той предложи на украинските военни да вземат властта в свои ръце, защото щял да се споразумее по-лесно с тях, отколкото с банда наркомани и неонацисти. 

„Вземи властта в свои ръце!“. Путин призова украинските военни да преговарят с него, защото няма споразумение с „шайка на наркомани и неонацисти, които се заселили в Киев и взеха целия украински народ за заложник“

Главното от думите на Путин:

– Военната операция се извършва, както се очаква, не срещу редовната украинска армия, а срещу националисти и бендеровци.

– Неонацисти и бандеровци излагат огнестрелни системи в централните райони на големите градове, включително Киев, според съветите на американските военни. Искат да извикат Русия да отвърне на огън по цивилни обекти, за да могат после да ни обвинят в убиване на циви Ето как действат терористите.

– Военнослужещите на Украйна да не дават живота си за неонацисти и бендеровци.

– Действията на руските военни заслужават най-висока оценка. Те действат смело, професионално, геройски изпълняват военния си дълг, като успешно решават най-важната задача за осигуряване безопасността на народа ни.

Очаквайте подробности

Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram