Зверски скандал в САЩ. Изтече порнографски клип на гей двойка, която прави секс в Сената

Сенатът на Съединените щати беше разтърсен от скандал, след като в интернет се появи видеозапис на двама мъже, участващи в открит сексуален акт в стаята за изслушване на Сената, твърди FOXnews.

Полицията на Капитолия на САЩ заяви пред Fox News, че е била запозната с любителския порнографски видеоклип, публикуван от Daily Caller късно в петък. На изключително отчетливите кадри се вижда как някой, идентифициран като служител на Конгреса, прави секс с друг мъж на ТРИБУНАТА в зала за изслушвания № 216 в сградата Hart Senate Office Building.

The Daily Caller съобщи, че видеото е изтекло в чат и е било „споделено в частна група за гей мъже в политиката“.

В публикациите в социалните медии се твърди, че предполагаемият служител е работил в офиса на сенатор Бен Кардин. Часове след разгласяването на историята от офиса на Кардин обявиха, че сътрудник на законодателния орган е бил уволнен, но не отговориха на въпросите, свързващи член на персонала му със секс записа.

Високопоставен служител на Конгреса заяви пред Fox News, че ако сексуалните действия са били по взаимно съгласие, „не било извършено престъпление“, независимо от мястото.

Въпреки това служителят заяви, че актът може да е нарушил етичните правила на Сената. Офисът на лидера на мнозинството в Сената Чък Шумър не отговори на молбата за коментар. Fox News Digital се свърза с няколко членове на сенатската комисия по етика, включително с ресорния член сенатор Джеймс Ланкфорд, Р-Окла, но не получи отговор.

Сътрудникът на FOX News Джонатан Търли предположи в публикация в блога си, че лицата, които се виждат във видеото, могат да бъдат подведени под наказателна отговорност, дори ако актът е бил по взаимно съгласие.

„Очевидно е, че видеозаписът ще доведе до уволнение на всички замесени служители. Въпросът обаче е евентуално наказателно обвинение“, пише Търли на своя уебсайт.

Според Търли обвиненията ще зависят от това дали неофициалното използване на стаята за изслушване в Сената за сексоргията е представлявало незаконно нахлуване.

Има наказателна разпоредба в кодекса на окръг Колумбия е раздел 22-1312 за непристойни, неприлични или непристойни действия„, пише Търли.

Стая 216 в офис сградата на Сената „Харт“ е известна зала за изслушвания. На мястото, където е заснето графичното видео, американските сенатори са изслушвали високопоставени кандидати за президентския пост, включително съдии от Върховния съд.

Запитани за видеото, от полицията на Капитолия на САЩ заявиха пред Fox News: „Знаем за това и го проучваме.“

Източник: Критично бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram