Ердоган се похвали, че има повече антитела от Путин

По време на срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Ердоган двамата са обсъдили нивото на своите антитела. Руският лидер заявил, че нивото му е някъде ” около 15-16”. Ердоган го стреснал, че нивата са му твърде ниски, тъй като неговите антитела били в порядъка на 1000.

Путин сам се успокоил, като казал, че навярно в двете държави смятат по различни системи и за това и нивата им се различават, пише още Bloomberg.


Руските специалисти ме увериха, че моето ниво на антитела е високо. Независимо, че бях цял ден с болен човек, не заболях, добавя Путин. Той казва на Ердоган, че вече си е направил трета доза от руската ваксина срещу COVID-19 и му препоръчва да последва неговия пример.


По-рано бе съобщено, что на срещата с Путин Ердоган е благодарил на руските туристи, които по време на пандемията са почивали по турските курорти.


Срещата в Сочи продължи 3 часа. След нея Путин каза, че отношенията между двете страни се развиват положително благодарение на способността на лидерите да намират компромиси.

Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram