Деми Мур е обвинена в убийството на мъжа си

Деми Мур се присъедини към втория сезон на антологичния сериал на FX „Вражди“. Това съобщава Variety, позовавайки се на свои източници. Според нова информация Мур ще играе прословутата социалистка Ан Удуърд, бивша танцьорка и актриса, която е обвинена в убийството на съпруга си през 1955 г. Представители на самата Мур, както и на канала FX и продуцентската компания 20th Television, отказаха да коментират тази информация.

Вторият сезон на Feuds ще се фокусира върху американския писател Труман Капоти, живота му в Ню Йорк през 50-те години на миналия век и приятелството му с бохемите в града. Капоти е известен като автор на култови произведения като „Закуска в Тифани“ и „Хладнокръвно“.

Ролята на Удуърд ще бъде първата работа на Мур в телевизията от няколко години. Последният път на малките екраните актрисата се появи в шоуто „Империя“ през 2016 г. Мур е най-известна с емблематични филми от 1990 г. като „Редник Джейн“, „Стриптийз“ и „Неприлично предложение“. Освен нея във втория сезон на „Вражди“ ще играят Том Холандър, който е в ролята на Капоти, Даян Лейн, Калиста Флокхарт и Наоми Уотс. Сериалът е режисиран от Гюс Ван Сант, който замени Райън Мърфи. Самият Мърфи пое поста изпълнителен продуцент.

Труд

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram