Шефът на АДФИ минал в нелегалност, търсят го с граничарско куче

Все още не можем да отстраним шефа на Държавната финансова инспекция. Това заяви пред БНТ служебният министър на финансите Асен Василев.

Не само аз, но и доста хора в министерството се опитват да го намерят – има опити за телефонни обаждания, поне 4 пъти опитваме да му доставим документите вкъщи, в момента се работи с нотариус, който да му връчи това нещо. Мисля че на 1 юли цялата тази история ще приключи, тъй като изтича определен срок, в който ако не можем да го намерим, ще се счита за връчено цялото нещо, допълни Василев.

Ако един човек тръгне да се крие по този начин и да не си върши работата – и тук все пак говорим за шефа на АДФИ, който се крие и няма честта и доблестта да се появи, коментира Василев.

Шефът на АДФИ Георги Начев е напуснал ведомството още в средата на месец май. Твърди се, че е излязъл в отпуск по примера на директорите на ДАНС и разузнаването. Последните двама все пак се появиха, бяха освободени, оплакаха се пред медиите и после изчезнаха. Начев обаче го няма. Търсят го с граничарско куче, но и то се затруднява, следите му се губят, шегуват се хора от агенцията.

Източник: Фрог нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram