Фандъкова разрешава протести, част от сценарий за „цветна революция“ и смяна на служебния кабинет

Вече е повече от ясно, че фирмите от сектор „Строителство на пътища“ изпълняват ясен и точен сценарий за извършване в България на „цветна революция“ точно месец преди изборите 2 в 1 през ноември. Доказателство за това е лекотата, с която Столичната община и кметът Йорданка Фандъкова от ГЕРБ дават разрешения за провеждане на тези незаконни блокади. А разрешенията блокират ръцете на МВР и по този начин властта гледа безсилна, как я свалят.

Всичко това поражда пък чувства на наглост и на безнаказаност сред т. нар. протестиращи и задкулисните им ръководители и ментори. С една дума свидетели сме, как у нас, за първи пък, се отработва нов сценарий на цветна революция, някакво модернизирано и съобразено с българските условия  копие на протестите на търговци и шофьори на камиони срещу Салвадор Алиенде от времето преди преврата в Чили през септември 1973 г.

А сценарият, който се отработва,  е пределно прост: Правителството и президента ще клекнат на протестиращите. Румен Радев ще изглежда смешен и ще се провали на изборите за държавен глава през ноември. Служебното правителство също ще падне и на негово място Радев ще бъде принуден да назначи – отново чрез блокади и улични безредици, ново служебно правителство – но този път на ГЕРБ, което и да проведе изборите през ноември. Така ГЕРБ да спечелят този път пълно мнозинство в парламента и ще имат свой президент, а пътищарите ще получават – както и досега, пари за напуканите и разпадащи се пътища, но с разни Постановления на Министерския съвет, без да се зачита изобщо Законът за държавния бюджет.

И за всичко ще бъдат виновни Румен Радев, харвардците, БСП, Демократична България Изправи се, България! Ние Идваме! и т. н.

параграф 22

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram