„Пребитият“ Флоров се гримирал с детска боя?

Медицинското, което контрапротестърът разамаха, била фалшиво – от него отсъстваха дата, име на лекар, лечебно заведение и задължителните подписи и печати

Известният професионален контрапротестър Георги Флоров, за когото тази сутрин се появи информация, че е бил пребит, всъщност може да се окаже жертва на собствената си фантазия. „Това е грим, при това направен с боя за рисуване, която се предлага в детските магазини и книжарниците“, разкри пред Lupa.bg лицево-челюстен хирург, нагледал се на счупени мандибули и носове с над 20-годишна практика.

Лекарят, пожелал анонимност, е категоричен, че Флоров не е бил бит, а кръвта не е неговата и въобще не била истинска. Нещо повече, ако носът му бил счупен или дори силно навехнат от удари, синините за минути щели да се разнесат и към очите, и в областта на максиларните синуси. Такива цветове по лицето му на снимките обаче няма.

Самият контрапротестър обяви, че бил нападнат от трима души в Студентски град. По-късно стана ясно, че драмата се е разиграла в кв. „Лозенец“. Флоров обяси, че след като бил пребит, сам повикал „Спешна помощ“ и полицията. Освидетелстван бил и от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая.

Няколко часа по-късно обаче той сам изтри публикациите си. А мнозина се усъмниха в медицинското, което размаха, защото от него отсъстваха дата, име на лекар, лечебно заведение и задължителните подписи и печати.

„Здравейте притятели,Тази вечер около 01:10 ч. бях жертва на насилие от трима човека, нападнаха ме изведнъж докато седях пред магазина, който е в коперацията в която живея, ударите които понесох бяха жестоки! Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също!“, написа Флоров във фейсбук./mignews.info/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram