Над 3 000 поискаха преподавателските права на Дайнов да бъдат отнети. Само 8 – не!

В публикуваната ни анкета на 3.10.2023 г. с въпрос: „Трябва ли да бъдат отнети правата на проф. Евгений Дайнов да преподава, заради системна реч на омразата?“, резултатите са повече от фрапиращи.

Само за 16 часа над 3000 български граждани са категорични, че трябва да бъдат отнети! 

По конкретно, от 3078 гласували САМО 8 искат проф. Дайнов да продължи да преподава, въпреки речта му на омраза!

Припомняме, че по адрес на протестиращите Дайнов публикува следния чудовищен текст:

Дивите орди, блатните твари, кръвосмесените джуджета не искали да преговарят с правителството, току що разбрах.

Моля? Я пак?

Някакви диваци, мразещи да са в Европа и искащи да са в Мухонасранск, но не отиващи там, защото ги е страх от жените им – та тези точно подгизнали и плесенясали блатни диваци не искат да преговарят с правителството на страна – член на ЕС и НАТО?

В същия ден публикува още един пост:

„Вижте сега. Този метеж на въглищарските путиноиди и техните крепостни орки не може повече да бъде търпян.

Ангажирайте цялата мощ на държавата. Ще бъдете подкрепени. Българският народ е преди всичко боязлив и се прекланя пред власт, която показва, че е такава.

Действайте твърдо сега и си решавате големи проблеми за 30 години напред. Правено е (Тачър, Рейгън). Ако искате, мога да ви изнеса кратки лекции.

Но действайте, за да не се задействат гражданите и да стане страшно. Последното нещо, което искате, е на магистралата да се появят линч-отряди. А те ЩЕ се появят.

ПС. Ако в четвъртък, когато пак трябва да тръгна из страната, путониодните кръвосмесени крепостни продължават да блокират пътищата, аз лично ще се заема. Не го допускайте, моля.“

Източник: Критично БГ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram