Мангъров: Глупаци дал Господ! Ако ви се пият витамини, пийте, няма да ви помогнат

Ds olil

Необходимо е да се успокоим и да спазваме елементарната си лична хигиена. Коронавирусът е нещо, което така или иначе ще се случи и огромна част от нас просто няма да усети, че се е заразила. Това заяви доц. Атанас Мангъров във връзка с мерките срещу разпространението на коронавирус у нас. 

Ако ви се пият витамини, пийте, но няма да си помогнете. Няма как да се спасите от заразяване, то ще мине през цялото Земно кълбо, убеден е доц. Мангъров. 

Той уточни, че тези вируси не са пригодени да живеят сред човешката популация. Така че е възможно рано или късно този вирус да изчезне, счита медикът. 

Швеция не се е отказала от либералния си модел. Накрая те ще се окажат най-прави и ще се измъкнат от тази криза с най-малко жертви. Глупаци дал Господ. Накараха ги да минат на другата вълна, коментира още той. 

„В страните, които са с най-много жертви, има много голямо количество възрастни хора. С хубави пенсии, на 80-90 години. Живеят в домове за стари хора при много добри грижи. Това е все едно в отделение за недоносени бебета да влезе вирус.“

Нищо ново не съм научил за вируса, защото нищо ново няма. Излекуваните не са излекувани, а просто им е минало. В България има стотици хиляди заразени. Не искаме да разберем, че това заболяване трябва да бъде посрещнато от най-младата и най-здравата част от населението. И няма да се случи кой знае какво, уверява доц. Атанас Мангъров. 

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram