НОВИ РАЗКРИТИЯ: Ами ако всичко, което ни казаха за коронавируса, е лъжа? (ВИДЕО)

Лекар разобличава мащабна измама в рамките на СЗО, Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи

 


Тази година Natura lHealth 365 писа подробно за пандемията на коронавируса. Разкриха много недоказани факти като „успешната терапия“, използвана в Китай, както и „подозрителната активност“ на Бил Гейтс. Но има един лекар – с животоспасяваща информация – с който досега не са ви запознавали (все още).

Запознайте се с д-р Рашид Бутар, остеопатичен лекар, обучен по обща хирургия и спешна медицина, служил като бригаден хирург и директор на Спешна медицина, докато служи в армията на САЩ и истински лидер в областта на здравеопазването и медицинската наука. Д-р Бутар представя убедителен аргумент защо водещите медии и ръководителите на правителствената здравна агенция като д-р Фаучи грешат- когато става дума за обучение на обществеността за настоящата вирусна инфекция, която наричаме COVID-19.

Ами ако всичко, което ни казаха за коронавируса, е лъжа?

Днес искаме да обърнете голямо внимание на ексклузивно интервю, създадено от The Next News Network, в което бяха представени някои от новините на д-р Бутар. В това видео д-р Бутар взривява д-р Антъни Фаучи, Бил Гейтс, Световната здравна организация (СЗО), Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и фалшивите пандемични номера, които се представят от тези организации плюс много повече!

Гледайте това видео – по-долу – и преценете сами (английски език):

Генералният хирург на САЩ е съгласен с д-р Бутар и отказва моделите за COVID-19, използвани от СЗО

Джером Адамс, генералният хирург на Съединените щати, е решил да работи с „реални числа“, свързани с пандемията COVID-19. С други думи, водещият говорител по въпросите на общественото здравеопазване във федералното правителство на Съединените щати не вярва изобщо в броя, подаден от Световната здравна организация.

Не се ли чудите защо имаше внезапна промяна в политиката във федералното правителство на САЩ?

Всъщност сега Белият дом изглежда напълно ангажиран с разследването срещу СЗО, срещу нейните неверни твърдения и прикриването за произхода на COVID-19, особено що се отнася за Китай.

В своето собствено разследване д-р Бутар открива как изследователите – още през 2015 г. – работят върху генетично модифициране на естествено срещаща се версия на коронавируса в напълно неестествена версия на себе си. Този тип работа се нарича „извличане на функция“.

И целта е да се вземе вече съществуващ вирус – който потенциално би могъл да навреди на човешкото здраве и да го направи още по-вреден. Защо биха направили това ?!

След като много учени казаха, че „няма основателна причина да се прави такъв вид изследвания“, правителството на САЩ прекрати тези усилия. Но има данни, че 3,7 милиона долара са преведени в лаборатория в Китай, за да продължат работата!

Д-р Бутар продължава да обяснява как д-р Фаучи е „нарушил закона“, като продължава да подкрепя това изследване – въпреки че правителството на САЩ официално каза: „Спрете!“

Как д-р Фаучи разбра през 2017 година, че идва световна пандемия?

През 2017 г. в университета в Джорджтаун, д-р Фаучи е на запис – предупреждава президента на Съединените щати – говори за „сигурността“ на световната пандемия по време на неговото председателство. Как разбра това?

Изводът: изглежда много ясно, че високопоставените правителствени здравни служители в Съединените щати крият истината от американската общественост. Колко е знаел д-р Фаучи и откога?

Източник Евроком

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=dcx1BwHvVKw&feature=emb_logo

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram