Лабораториите звънят на всички, които са се записали за тест, но не са отишли, за да им кажат, че са положителни

„PCR тестовете не могат да фокусират Ковид 19, тъй като микросистемата му изисква много по-прецизни тестове, които ще са и десеторно по-скъпи, но пропускат да ни кажат, че с тестовете отчитат всички видове коронавируси, които са над 40, според учебниците по медицина.
За да върви манипулация в тон с изискванията на СЗО, лабораториите започнаха да звънят на всички, които са се записали за тест, но не са отишли по различни причини – за да им кажат, че са положителни – последен такъв случай по думите на певицата Милена Славова.
В същото време сме държавата с най-много болници и болнични легла на глава от населението, българските болници всяка година декларират над 2 милиона хоспитализации – но досега не сме чули болниците да изнемогват от огромния брой раково болни, диабетните болни, хепатитните инфекции, инфарктите и инсултите, които всяка година ни поставят на челно място по смъртност в Европа.
Години наред България е с най-висока смъртност на континента, но не чухме  медици да се загрижат, да искат карантина за населението, да настояват за здравна политика, която да ни свали от това челно място. Но пък сега по цял ден са на екран, да се грижат за здравето ни и как няма да ни стигнат леглата в болниците. Не ни казват обаче защо тези пълни болници приемат видимо здрави мургави младежи, които играят кючеци и си правят селфита – явно да ни вдъхнат вяра, че вирусът не е опасен”, пише журналистката Патриция Кирилова.

19 минути

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram