Костадинов: Българското правителство или това, назначено от американския посланик, ни обяви война

Българското правителство или това, което беше назначено от американския посланик за такова, обяви война на една политическа партия. Това заяви пред журналисти лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Днес станахме свидетели на нещо безпрецедентно. Нещо, което се случва за първи път в българската история, каза лидерът на „Възраждане“

„Първо – според министър-председателя Денков „Възраждане“ е единствената опозиция в нашата страна. На практика той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се противопоставя на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна. България да бъде деградирана и скоро да нямаме участия във вземането на политически решения“, посочи той. 

На второ място той открои, че „Денков няма проблем с това да изпълнява заповеди и за пореден път чете инструкции“. „Ние от „Възраждане“ не признаваме това правителство от първия ден, в който то беше съставено“, отбеляза лидерът на партията.

Ние правим една тиха електорална революция, каза още Костадинов. 

Припомняме, че малко по-рано днес премиерът на България Николай Денков разкритикува поведението на „Възраждане“ в и извън парламента по време на брифинг след заседание на Министерски съвет. 

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram