Ицо Хазарта показа среден пръст на депутатите от ГЕРБ

Депутатът от ПП Христо Петров, известен като Ицо Хазарта показа среден пръст по време на заседание в Народното събрание и си направи селфи.

Между Хазарта и част от депутатите от ГЕРБ възникна спор, а камерата уловиха как си разменят реплики. Явно в някакъв момент рапърът е изпуснал нервите си и е показал среден пръст, което възмути народните представители на Борисов.

„Моля, г-н председател, наложете наказание „порицание“ на този депутат, който сега напусна и пленарната зала. Обърнете му внимание, че тук не е кръчма, където той пее“, възмутено заяви от трибуната председателят на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Такова поведение е недопустимо. Нито в пленарна зала, нито срещу герба и знамето на България, нито на датата 2 юни“, добави тя.

„Вземете се в ръце! От вашата група имат фетиши към вратовръзките, със задоволство показват средни пръсти. Става дума за депутата, известен с прякора си Хазарта, освен това и си направи селфи“, подкрепи я Ангел Георгиев от „Възраждане“.

Въпреки това Иванов обясни, че не е видял Хазарта да показва среден пръст. Той само отбеляза инцидента и заяви, че тепърва ще се гледат камери, преди да се реши дали и как ще бъде наказан рапърът.

Малко по-късно на Иванов му казаха от администрацията на парламента, че Ицо Хазарта наистина е показал среден пръст и той го наказа с „порицание“.

В изявление от трибуната Хазарта заяви към ГЕРБ: „Това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано“.

„Срам за българския парламентаризъм“, беше отговорът на Десислава Атанасова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram