Змия изненада мъж на наш плаж (снимки)

Летният сезон настъпи с пълна сила, а плажовете по Черноморието вече се пълнят с жадни за слънце хора. Оказва се, че мястото е любимо не само на местните и гостите из курортите, но и на влечугите.

Мъж сподели за близка среща, която е имал с водна змия на плаж в Созопол. Ивайло С. споделя, че влечугото се озовало в плика до главата му, докато лежал на топлия пясък.

Той споделя и кадри, които показват размерите на змията, която срещнал на Райския плаж. Впоследствие тя се насочила към морето и изчезнала в плитчините.

„Лежа си на Райския залив, а нещо шушика в плика до главата ми. Обръщам се и змия ми си се плези до главата“, разказва Ивайло С.

Напоследък зачестяват срещите между стоденокръвните влечуги и хората в различни части на страната. За „сблъсъците“ хората често споделят във Facebook, където реакциите не закъсняват.

Преди броени дни Ви разказахме за друга подобна засечка на плажа. Мъж попаднал на змия, която точно е излизала от морето. Това стана в курорта Слънчев бряг.

Припомняме, че биолози съветват при среща с влечугите да ги оставим да се оттеглят, да не ги убиваме, а да подадем сигнал на спешния телефон.

Снимки: Ивайло С.

Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram