Дядо с пола и високи токчета обра фризьорски салон

Видео от нагла кражба бе публикувано в социалната мрежа. На кадри, споделени в социалната мрежа Фейсбук, се вижда как възрастен мъж, дегизирал се като жена — с пола и високи черни токчета, прониква във фризьорски салон във Варна, пише GlasNews.bg.

Крадецът е задигнал две машинки за подстригване, научаваме от И. Кирилова, която вероятно е собственичка на салона за красота. Жената е шокирана от случилото се и написа:

“Когато си обуеш пола и сложиш токчета и решиш, че това е достатъчна дегизировка, за да откраднеш две машинки за подстригване!”.

От кадрите прави впечатление, че мъжът не се притеснява от това, че извършва кражба —

алармата в обекта се активира, осветлението се включва, но той спокойно се разхожда на високите си обувки — като на модно ревю! И в тази връзка — в коментарите жени отбелязват, че възрастният мъж върви по-добре на високи токчета, за разлика от тях.

Собственичката на фризьорския салон вече е открила извършителя на кражбата. Оказало се, че той живее в блока зад салона.

И. Кирилова споделя още, че вероятно мъжът вече е използвал крадените машинки за подстригване, тъй като се е обръснал. “Подготвил се е за ареста”, отбелязва тя.

“Този обра точките! Ще бъде голяма атракция в ареста”, коментира под поста Дамян Дамянов.

“Подготвил се е официално за случая поне. Сложил е високите токчета”, пише Дони Иванова.

Коси Костова пък се чуди: “Защо не си беше сложил червило и защо не изгаси лампата на излизане?”.

1 час бг

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram