Дряново посреща 24 – отбора от региона и страната в 4-то издание на Детски Футболен Турнир за купата на вафли „БОРОВЕЦ”!

Благой Георгиев, Бончо Генчев, Пламен Николов и Станислав Генчев – патрони на турнира в Дряново.

Община Дряново и ФК „Локомотив 1927” Дряново, ЗС на БФС – Велико Търново и  ОС на БФС – Габрово,  имат удоволствието и ви канят за поредна година на едно незабравимо преживяване за младите футболни надежди на България. В продължение на три дни, от 9-ти до 11-ти септември, деца от региона и цялата страна ще премерят сили на отлично подготвените терени в град Дряново и село Царева ливада.

Стотиците участници ще бъдат от три възрастови групи – Футбол – 5 родени през 2012 година, Футбол-7 родени през 2010/2011 година и  Футбол-9 родите през – 2009 година.  Те ще премерят сили и ще имат възможността да се срещнат и получат съвети от патроните на турнира – легендарните футболисти Бончо Генчев, Пламен Николов, Благой Георгиев и Станислав Генчев. С много награди и призове за децата!

Това вече e традиция в Дряново, с цел развитие на детско юношеските школи в региона – заяви ръководството на Община Дряново.               

Кметът на Община Дряново г-н Трифон Панчев,                       председателят на ОбС-Дряново г-н Тодор Георгиев /Теди Джорджо/ и екипът на ФК „Локомотив“ Дряново безкрайно благодарят за подкрепата на ръководството вафли „БОРОВЕЦ“, на БФС, на „Вагонен Завод Интерком”- Дряново, на “Platex 1945” Дряново и на Vivacom!

Турнирът ще бъде проведен в съответствие и при спазване на всички мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19.

За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижи DJ-тандема, официалните водещи и ди-джей на българският национален отбор по волейбол Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

ВАЖНО: Заявки за турнира можете да направите при директор ДЮШ и Председател на УС – Пламен Обрешков. Телефон: 0878357607   Мейл: fclokomotivdryanovo@abv.bg  

Очакваме ви в ДРЯНОВО!


За Дряново!

Градът на великия майстор Колю Фичето, край който са открити първите следи от живот на Хомо сапиенс в Европа!

Градът, обявен за планински курорт преди 90 години заради благоприятния си климат!

Градът, който е наблизо за всички – на 20 минути път от областните центрове Велико Търново и Габрово и на по-малко от 3 часа от София, Пловдив, Бургас и Варна!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram