Донев: В следващия клип министър Атанасов може да скочи от прозореца – това е хубав финал

„Бих предложил неговото изпълнение за номинация или направо да му дадат награда за главна мъжка роля от Съюза на артистите за най-кратък моноспектакъл“, каза актьорът и режисьор Камен Донев по Би Ти Ви по повод видеото на министъра на културата Атанас Атанасов, което публикува в профила си във фейсбук.

„Имам няколко идеи: той да прави редовно такива клипчета, даже направо от неговия кабинет да има лайфстрийм, който да бъде платен, и парите, които се събират от гледащите зрители, да бъдат давани за неуспешни спектакли, които не носят никакви приходи. Другият вариант е да предложа да направи същия клип, разбира се, на друга тема, например за имен ден или някакъв друг повод негов, в който пак да е на същото място. Там видях, че има отворен прозорец. Много хубаво ще е накрая да скочи през прозореца – това е хубав финал. Има вариант, в който да бъде възстановена каторгата в България, и той да бъде първият, който я посети“, коментира още Камен Донев. 

„Едва ли това е първата изцепка на това момче. Той сигурно е имал други или ще има, ако не го махнат, а трябва да го махнат веднага, това е ясно. Тези, които го търпят, се правят, че няма проблем. Мълчат и се подмазват и живеят в измислена, „френдли“ обстановка, от която никой няма полза. Ние живеем в лъжа“, каза Донев.

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram