Делян Пеевски за „Възраждане“: Не са депутати и мъже, а плюнки

Не са мъже, а плюнки. Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по отношение на „Вузраждане“, предаде репортер на „Фокус“. „Видяхте колко нисък резултат имат на изборите. Това е от безсилие, защото изчезват“, обясни той причината за поведението на „Възраждане“, които се заканиха, че ще продължат да блокират нормалното протичане на заседанията.

Саботаж на пропуските сили в България. Това бе тълкуванието на Пеевски на случващото се в пленарна зала на Народното събрание. 

Това са терористи, категоричен бе Пеевски в кулоарите пред журналистите, които очакват разяснения. Според Пеевски сцените се разиграват от безсилие, защото изчезват, смята той за поведението на депутатите на Костадинов.

Няма да се поддадем на натиска на едни смешни терористи, изтъкна той.

„Всичко се приема. Видяхте днес колко важни решения – отпадна таксата, за да влезем в Шенген, прието бе решението за ядрената енергетика за седми и осми блок за уестингхаус, България да има ток и всичко да върви както трябва в държавата. Парламентът ще работи, бъдете спокойни. Няма да се подадем на натиска на едни смешни терористи“, каза още лидерът на ПГ на ДПС.

Източници: „24 часа“, Агенция „Фокус“, news.bg, Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram