„Възраждане“ – Тече пълзяща украинизация на България

За пореден път предупреждаваме нашите сънародници, че сме готвени от американските господари на нашето правителство за украинския сценарий.

В Украйна преди 10 години всичко започна по същия начин. Властта „начерта“ дълбоки разделителни линии и започна да разделя обществото по важни теми. Тук разделението ни е силно, но българите сме мъдър народ и все повече хора разпознават манипулациите на американския режим.

И в Украйна властта използва футболните запалянковци на „Динамо Киев“ по същия начин, за да започнат размирици, довели по-късно до най-страшната война – гражданската, в която няма морални бариери.

Сега и българското правителство, което има поставени задачи от американския посланик, в опити да ги изпълни използва запалянковците на един отбор, който носи името на най-святата българска личност – Левски.

Първо призоваваме футболните запалянковци да не се поддават на провокациите на правителството  и да не се изправят срещу българския народ, за който Левски отдаде живота си.  Призоваваме  привържениците на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях. Заради подобни привърженици футболните мачове станаха място, на което никой родител няма да заведе детето си.  Очевидно е, че сред тях има млади дегенерати, които са способни да нападнат жени на годините на майка им и точно тези хора са използвани за целите на властта, за да унищожат страната ни.  Да се изправят срещу български майки. Запалянковците, нападнали жените на паметника, са били въоръжени с боксове и ножове, имало е призиви да запалят палатките с хората в тях. Тези хора са дошли, за да бият и убиват. Щом правят това през нощта, въпрос на време е да започнат да го правят и през деня. В този смисъл правителството поощрява модерното еничарство. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки.

А сегашните еничари няма как да го знаят, защото това е премахнато от учебниците по история. По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Още днес кандидатът за кмет на „Възраждане“ Деян Николов ще опита да се срещне с министъра на вътрешните работи, за да поиска засилено полицейско присъствие на паметника. Ако такова не бъде осигурено, това ще бъде сигурен знак, че правителството се опитва да възроди фашизма.

И в края, интересно ни е какво мисли фашизмократичната общност по повод нападението над жени? Не сме чули досега никой да го е осъдил. Или ако се нападат жени, привърженички на „Възраждане“ или подкрепящи запазването на исторически символ на антифашизма, това не е насилие, а демократична изява? Поредната проява на отблъскващото античовешко поведение на фашистите с демократична осанка.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram