Видео на министъра на културата разпали коментари за… културата на министъра

Министърът на културата Атанас Атанасов предизвика вълна от коментари, публикувайки свое видео в петък вечер, в което на фона на класическа музика благодари на поздравилите го за рождения му ден.

Самото видео, заснето с телефона на Атанасов, показва гледката от министерския му кабинет, както и от прозореца му в Министерство на културата.

„Нямате представа колко много ме зарадвахте и колко надежда и кураж ми дадохте“, споделя министър Атанасов пред приятелите си и последователите си във Facebook, като по този начин благодари за пожеланията, които е получил за рождения си ден. На 3 април той навърши 32 години.

„Знам, че ме няма от известно време тук. Имам много да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя. И ще продължа да го правя оттук нататък. Така че, скъпи приятели, до скоро, щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим“, допълва още той.

Видеото обиколи социалните медии и заради нетипичния си характер и заради поведението на Атанас Атанасов на клипа някои се усъмниха от какво е провокирано то, спекулирайки за влияние на стимулиращи вещества.

Уебкафе

https://www.facebook.com/nasko.p.atanasov/videos/693261695053004/?t=1

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram