бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилното население в Донбас

Репортаж на бТВ от 2015 г. когато днешната война в Украйна започваше, а украинската армия избиваше бесарабски българи и собственото си цивилно население в Донбас. Репортажът завършва с началото на така наречените Мински споразумения, който Украйна не спазва от тогава до днес.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMrAtsev%2Fvideos%2F377909097120430%2F&show_text=false&width=560&t=0

А това е предаване на френска телевизия от тези дни. Водещите прекъсват военната си репортерка, която отразява събитията в Украйна от 2015 г., защото не вярват на ушите си. Репортерката обяснява как украинската войска от години обстрелва и избива собственото си цивилно население.

Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

3 thoughts on “бТВ през 2015 г.: Украинската армия избива бесарабски българи и цивилното население в Донбас

  1. Дааа, но такова нещо няма! Овцете си блеят и така! Всичко живо е останало без мозък, мързи го да мисли, полудяло е или просто си е Просто! Войната е лошо нещо, наистина! Но понякога нямаш избор, ако искаш в дългосрочен план да оцелееш. Хората ги мързи даже да четат и да гледат дълги документални филми. А после коментират и колкото повече не знаят, толкова са по-надъхани да защитават глупостта си. Защото осъзнават, че иначе би лъснало менталното им ниво, като кубетата на Невски.
    Не могат да повярват, че днес има нацисти. То си е направо за невярване.
    Не могат да повярват, че те са точно пък в Украйна.
    И не искат да видят всички факти и доказателства, че именно американците ги Подтикнаха, Защитиха, Съветваха, Обучиха и Въоръжиха.
    И въпреки 8 години десетки и може би стотици разследвания на журналисти, документи, снимки , видео и тн. доказателства за геноцида в Донбас, а и също в цяла Украйна, всички зависими от САЩ се правят на слепи и глухи.
    Санкции! Някои от санкциите на запада са невероятни. Невероятни с глупостта и идиотизма си.
    Всички ще угодят на САЩ и после ще поемат последствията.
    Лудост!

    1. Имам чувството, че отново чета Владетелят на света на Беляев. Някаква повсеместна лудост и тълпи, командвани от разстояние чрез внушаване на чужди мисли и заповеди. Ама, дали пък не е така!

  2. Много точно казано. Браво.

Comments are closed.