БСП тръгва към изборите за победа и промяна

Коалиция „БСП за България“ се регистрира в ЦИК за предсрочните парламентарни и президентски избори на 14 ноември. Социалистите внесоха общо 9 500 подписа.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви пред журналисти, че социалистите тръгват към изборите с желание за победа, увереност и чувство за отговорност. В последния парламент ние бяхме фактор на диалогичност, стабилност, спокойствие и сигурност, като такива щели да бъдат червените и занапред. БСП са готови и за промяната, защото са я изстрадали и то като започнали от себе си, за да покажат, че могат да направят такава и в държавата.

Нинова пожела смислен дебат за интересите на България и на народа.

В екип трябва да решим подреждането на листите и водачите, за да можем да работим спокойно, да няма противоречия в структурите, между структурите и с ръководството, подчерта Нинова.

БСП няма да има друг кандидат за президентските избори, а ще подкрепи президентската двойка за втори мандат Румен Радев-Илияна Йотова.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова иска първо да види какво ще направи политическият проект „Продължаваме промяната“ на двамата бивши служебни министри на икономиката и на финансите Кирил Петков и Асен Василев.

news.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram