БСП очакват концесия и за ДПС заради осигурения кворум днес


 ДПС осигури кворума за работата на Народното събрание днес. Това е доказателство, че те винаги са били част от управлението на Бойко Борисов, но задкулисно, обявиха депутатите от БСП на брифинг в кулоарите.

Стоян Мирчев от левицата даде и други примери за това, че ДПС са част от задкулисното управление – протестите срещу правителството и главния прокурор, които показват обвързаностите между двете партии, подкрепата на ДПС за държавния бюджет, в замяна на която общини на ДПС получавали пари.

ГЕРБ и ДПС превърнаха политическата реалност в България в един пазар – родния Капълъ Чарши, обяви още Мирчев. По думите му политиката в страната е „политика на концесия“ и тепърва ще разберем какви концесии означава подкрепата на ДПС. Това е част от модела на мафията, който не трябва да се търпи, категоричен бе социалистът.

ДПС участва в управлението задкулисно, а не – чрез официална коалиция. Патриотите са лист, зад който се крие този процес. Доскоро те бяха патерица на ГЕРБ, а сега са патерица на ДПС, смята Стоян Мирчев./КРОСС/

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram