Борисов: Когато лъжецът Асен Василев ви каже „Добър ден“ може да си пуснете лампата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи извънредно по телефона в ефира на Нова тв. Гост в студиото на „Здравей, България“ бе Деница Сачева. Бившият премиер бе провокиран да влезе с остър тон към водещите, след като попитаха Деница Сачева дали Борисов и президента Радев наистина са се срещали, както твърдят от ПП.


„Виждам как се опитвате да измъчвате г-жа Сачева за нещо, което не знае. Имам предвид, е когато един лъжец лъже той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев ви каже „Добър ден“ може да си пуснете лампата.

Ако има жив човек, който минимум две години назад да каже как, кога и къде съм се виждал с Радев, да излезе. Аз по телефона не съм говорил с Радев. И един човек си позволява, прикривайки аферите с ББР, Джемкорп, газа, да говори лъжи.

Престъплението на „Ппомяната“ да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят нарочно до април догодина, е една далавера, която струва 200-300 хиляди лева на месец“, каза Борисов.

„Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отрече от тях (Кирил Петков и Асен Василев). Сега се отрече и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях. Корнелия Нинова се отрече от тях иги нарече „аматьори“, припомни той.

„Извинявайте г-жо, но аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат в управлението. Весела Лечева ли е нашият опонент на кмет на Велико Търново и е върнат кадър? Ако някой е управлявал по времето на ГЕРБ, това означава, че не може да работи повече ли? Защото тези аматьори са решили да се упражняват в лъжите. Аз ако бях на Румен Радев щях да върна всички граничари изгонени от Рашков на границата“, обърна се експремиерът към Мира Иванова.

Не мога да търпя лъжците, огромни групи да се разочароват от тях и само вие да намирате координация между Радев и мен, изригна Боресв срещу Мира Иванова, която не го изслушваше, а говореше върху неговия глас.

Водещата Мира Иванова заяви пред Борисов, че Георги Темелков е върнат на работа, като обясни, че именно той помагал на ГЕРБ да се справя с хора, които не е трябвало да са в ТОЛ системата.

„Имаше такъв, но той е толкова в 20-тото ниво на управленските нива на ГЕРБ, че дори не мога да го нарека кадър. В момента затъвате с тези въпроси. Вие ми говорите за някакъв си Георги Темелков“, отговори Борисов.

„Това се чува от вашите опоненти, извинявайте много“, сряза го тя.

„Защо не ме попитахте защо Калина (Константинова) беше в управлението на ПП? Най-вярната им министърка“, скастри я Борисов.

„Смятате, че трябва да отговоря на този въпрос“, озадачи се Иванова.

„Да, след като ме питате кой е Темелков. Говорите за министри, които са били в ГЕРБ, ама когато са в Промяната е готино“, подчерта Борисов.

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото, увери още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

Епицентър.БГ 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram