”Биволъ” осъди кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев и Канал 3 за клевети

В интервю за близката до депутата на ДПС и олигарх Делян Пеевски телевизия ”Канал 3”, кметът на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев наклевети, че е ”рекетиран от директора на ”Биволъ” Асен Йорданов, главния редактор Атанас Чобанов и сътрудника им Стоян Тончев”.

Ето какво съобщава Биволъ на страницата си във Фейсбук:

Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев /субект на наши разследвания, спр. Архив Биволъ/ и собственика на кАнал 3 – „Елит Медиа България“ ЕООД.


Алексиев и кАнал 3 бяха осъдени заради гнусните клевети срещу Биволъ и екипа ни, че сме рекетьори и разследванията ни били мотивирани от лични интереси. Абсолютна и брутална лъжа, обида и клевета, заради която свинските марионетки и ла.нометки ще си получат заслуженото!


Оттук нататък предстои верижно завеждане на дела срещу всички свински медии, които повтаряха и тиражираха клеветата „рекетьорите от Биволъ“! Ще бъдем наистина безмилостни, защото Биволъ ПОМНИ и никога НЕ ЗАБРАВЯ. Освен това сме едни много търпеливи хора и умеем да търсим постоянно и да чакаме Справедливостта!
Не всичко е обречено в Съдебната ни система, когато има доблестни магистрати, които не страхуват Пеевски, а имат морала и съвестта на истински законопазители!
Адмирации и за адвокат Георги Атанасов!

Фрог нюз

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbivolnews%2Fposts%2F3490441167674307&show_text=true&width=552&height=724&appId

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram