Баща „паркира“ детска количка на тротоар и я забрави

Стивън Найденов издирва детска количка, която е била оставена на тротоар в Пловдив.

Мъж алармира в мрежата, че е забравил детската количка на детето си покрай Кукления театър в Пловдив. Стивън Найденов твърди, че детската количка вече има нов собственик – по думите му леко подпийнал човек я е намерил и я взел.

„Здравейте, снощи към 03:20 ч. през нощта, покрай кукления театър един леко подпийнал човек намира и взима забравената от мен количка“, написа Стивън.

Мъжът е споделил и кадри, заснети от камера за видеонаблюдение. На тях се вижда как неизвестен мъж ръкомаха – твърди се, че това е човекът, който е взел със себе си детската количка.

Трябва да се отбележи, че на видеото, което ще прикачим, не се вижда ръкомахащият да взима количката. На друго видео обаче, споделено от Стивън Найденов в коментарите под публикацията, се вижда как човекът си тръгва от мястото с детската количка.

„Ако някой е виждал нещо или разпознава субекта, нека се свърже с мен“, добави още Найденов.

Стивън написа още, че ще сигнализира за случилото се в полицията.

„Видеото е забавно. Поне може да се посмеете. Количката е Cybex melio – отличителен знак е една безопасна игла на Pandora със синьо око“, завършва публикацията си мъжът.

Пловдивчани недоумяват как е възможно човек да забрави детска количка на дадено място. Това е все едно да си забравиш автомобила на паркинг.

„Ще си купите нова. Най-хубавото е, че не сте забравили и детето с количката. Защото количка се купува, но детето може да не го видите повече. Следващият път малко повече внимание“, написа Нина Цакова в коментарите под поста.

Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram