Нинова: Г-н Борисов, всеки ден протакане Ви осигурява още време да се окопаете още във властта

0
652
Парламентарни избори 2021#

Какво може и какво не може да казвам – решава единствено БСП

Въпреки че е един от най-значимите празници, премиерът в оставка Борисов продължи да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии, в нашия случай – на БСП.

Борисов си позволи да каже: „Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява“.

Г- н Борисов,

Какво може и какво не може да казвам – решава единствено моята партия, а не вие.

При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане  осигурява време на Вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта.

Не Вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на Вашето правителство в оставка.

И накрая, уважавайте повече хората и празниците.

Линк към новината на официалния сайт на БСП:

https://bsp.bg/news/view/19995-korneliya_ninova__gn_borisov_vseki_den_protakane_vi_osiguryava_oshte_vreme_da_se_okopaete_oshte_vyv_vlastta.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук