Ще се роди ли кабинет на 13-ти? Числото е носител на власт, даряваща огромна сила

На датата 13 декмври коалиционното правителство с мандата на първата политическа сила „Продължаваме промяната“ (ПП) най-веротно ще бъде гласувано на извънредно заседание на парламента. 

Президентът Румен Радев връчи мандата на кандидата на ПП за премиер Кирил Петков в събота. Той пък веднага го върна като изпълнен и му връчи пълна папка с имена и структура на правителството, за да издаде държавният глава указа за гласуването им в парламента.

Да погледнем към нумерологията и да видим какво се крие зад числото 13…

От гледна точка на науката числата 13 не е нещастно число. Това двойно число не носи фаталистични вибрации, които му се приписват, а е по-скоро предупреждение.

Родените под неговата вибрация имат шанс да постигнат много, защото то е носител на власт, даряваща огромна сила. 

Съставните числа на числото 13 са 1 и 3, а те и двете са много положителни и притежаващите ги успяват в избраната кариера, практични са, умеят да планират и реализират идеите си енергично и систематично. Те са интелигентни и имат строго определени възгледи. Не обичат да са задължени на никого и не губят време при изпълнението на задълженията си. Амбициозни и целенасочени, не оставят една работа, преди да са я завършили.

Ако съберем 1 и 3, получаваме 4. А то е диаметрално противоположно по характер и на 1, и на 3. Тук имаме роден песимист и притежаващите това число живеят в състояние на постоянна депресия. Тези две враждуващи черти водят до изключително нещастно душевно състояние. От една страна, налице е непреодолима амбиция, желание за успех и издигане до най-високото стъпало на стълбата. От друга страна, числото със своето отношение на несигурност и песимизъм се колебае да поеме рисковете, колкото и безопасни да са те.

Числата 13 имат остър ум и са схватливи.Справят се с работата си с минимално усилие. Би могло да се предположи, че с тези качества числата 13 винаги постигат успех. Но не – склонни са към провал, ако не се овладеят. Рядко са доволни от това, което имат и винаги искат още. 

Основният недостатък на числата 13 е крайният им песимизъм. Трябва да го преодолеят и да гледат на нещата от позитивната им страна. /Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram