Тайни знаци на педофилите, които издават предпочитанията на перверзниците

Пет на пръв поглед безобидни картинки в пастелни цветове – това използват мрежите от педофили по света за да обозначават предпочитанията си. Тази информация се появи в мрежата за свободно споделяне на информация Wikieaks още през 2016 г., където беше публикуван документ на Федералното бюро за разследване на САЩ от 2007 г., в което за вътрешна информация на агентите са описани видовете символи и начините им на употреба.

Wikileaks

СНИМКА: WIKILEAKS

Симпатичните картинки със сърчица, триъгълници, пеперудки и спирали често могат да бъдат видени дискретно гравирани на бижута, отпечатани на визитки или добавени към безобидни снимки в личните профили на нормално изглеждащи чичковци (понякога и лелички) по цял свят. Те обаче разкриват изключително тъмна страна на личността им, защото се оказват символи на предпочитанията им. 

Педофилите използват тези знаци за дискретна комуникация помежду си. Така, когато срещнат себеподобен, знаят дали имат общи интереси и да си съдействат в търсене на жертви.

Например, розово сърчице, в което е вложено по-малко сърце в символ на почитател на момиченца.

Синя, спираловидна лента, навита в триъгълник пък е символ на любителите на момчета.

Същата триъгълна спирала, но сякаш рисувана от детска ръка, е символ за любител на малки момченца.

Когато педофилът няма предпочитания към пола на децата, той се обозначава с пеперуда, съставена от сини и розови сърца.

Специален символ имат и онлайн активистите, които се борят за узаконяване на сексуалните отношения между възрастни и деца. Той съчетава двата символа за момчета и момичета във вибриращо „комуникционно“ кръгче.

Агентите разкрили символите още през 2007 г., сочи документът на ФБР. При редица претърсвания на домовете на разкрити педофили те попадали на бижута и вещи с формата на или гравирани със специфичните знаци.

Освен това, популярен производител на играчки пуска на пазара серия аксесоари за кукли и детски камиончета, върху които неволно се появява един от горните символи. Такава играчка била подарена на дете, жертва на педофил. При вида на символа то изпада в нервна криза и разказва на разследващите, че е виждало картинката върху много вещи у насилника си. 
Производителят на играчките твърди, че не е бил запознат със странната символика, но всички изделия от тази серия са изтеглени от пазара. 

Но комент

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram