Модни тенденции – какво ще носим този сезон?

Дами, готови ли сте за топлите дни? Лятото почти е тук и все по-високите градуси канят да ги приветствате облечени подходящо. Меки вариации на бялото, вдъхновени от Дивия запад визии, огнено червено и пастелни тонове, елегантни и спортни облекла бяха показани на големите дефилета. Знаете ли кои още са модните тенденции за пролет/ лято 2024? Ако искате да сте в тон с тях, ето към какво да се придържате, когато избирате аутифите си.

Бяло, пастелни тонове, червено

Белите рокли са истинско вдъхновение и познайте какво: на гребена на фешън вълната са и ги има в колекциите на почти всички големи дизайнери. Затова, сега е моментът да добавите няколко модела в гардероба си. Красиви и ефирни, дълги или къси, с английска дантела или пък в шикозен вечерен формат, те са изкушение, което ще ви облече женствено и красиво. Освен блестящо класическо бяло, можете да изберете разновидност на цвета като светла слонова кост или пък екрю. Открийте кои модели и нюанси ви стоят най-добре и ги носете уверено през топлите дни. Не по-малко популярни са пастелните тонове. Меки и красиви, в абсолютен унисон с пролетта, решения като меко розово, нежно синьо, светъл лимон, бледо зелено, канят да се облечете свежо и красиво.

Изберете рокля, панталон, пола, гащеризон, риза, каквото поискате. Можете да носите само пастелни цветове или пък лесно да ги комбинирате с примерно, бежово или черно. Дизайнерите са помислили и за огнените дами, които искат повече ярко настроение за визията си. Класическото червено се завръща. Облечете ярък костюм, зашеметяващ стилен гащеризон, разкошна рокля или пък го добавете само чрез аксесоар като запомняща се чанта с великолепен дизайн, който сякаш говори точно на вашия език. Цветът се съчетава идеално с меки кремави тонове или пък какао. Изберете по нещо за всеки ден, повод и настроение!

Да живеят удобството и елегантността

Карго панталоните, комфортните якета, едноцветните топове продължават да са много актуални. Универсални и гъвкави за съчетаване, те са идеален избор за удобно облекло всеки ден. Изберете ги в цветове като камък или градински чай в светли тонове и се слейте с пролетното настроение. Модерни са и спортните дрехи като суичърите и худитата, които на котешката пътечка много дизайнери показаха в съчетания и с примерно, кожена пола. Ако не сте чак толкова смели, просто винаги ги носете с любимите си джинси за очаквано добра комбинация плюс готин чифт тренди кецове като https://answear.bg/m/puma, които ще ви дадат цялото удобство и готина градска визия, които искате от своите обувки. Ако пък искате повече елегантност, тихият лукс продължава да е много популярен.

Облечете го във вид на бял или кремав костюм, луксозен колан, разкошна чанта с изчистена визия. Без ярки детайли, сложете меки цветове и елегантни кройки, които ви отиват. Много модерни са и плетивата и ретро визиите, вдъхновени сякаш от Дивия Запад. Затова, лек чифт пролетни каубойски ботуши или пък рокля с волани също са добро попадения за вашия гардероб за пролет / лято 2024.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *