Какво е най-добре да избягваме преди Новата 2024 година

Според източната астрология покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият дървен дракон. Също така предстоящата година ще бъде високосна, поради което е важно да бъдете по-внимателни – има редица забрани, които не могат да бъдат направени преди Нова година.

Астрологът Мария Пион разказа какво е най-добре да избягваме преди Новата 2024 година, която ще бъде покровителствана от Зеления дракон.

Избягвайте конфликти

Годината на Дракона се счита за мощна и енергична, така че негативните емоции и конфликти преди Нова година могат да доведат до нещастие. Опитайте се да избягвате спорове и кавги, опитайте се да поддържате мирни отношения.

Не вземайте назаем

Има поверие, че заемите преди Нова година могат да доведат до това, че през цялата следваща година ще трябва да работите, за да върне дълговете. Затова се опитайте да избегнете големи финансови задължения преди този празник.

Не почиствайте къщата на Нова година

В някои култури се смята за нещастие да се почисти къщата на 31 декември, последния ден от годината. Може да символизира извеждане на добри енергии или дори отнемане на късмет. По-добре е да почистите предварително.

Избягвайте пикантните храни в последния ден от годината

Има поверие, че пикантната храна може да привлече негативни енергии. Затова мнозина препоръчват да се избягват пикантни, кисели или прекалено солени храни в навечерието на празника.

Не носете бели дрехи

Драконът не е привърженик на светлите нюанси, особено на бялото. По-добре е да избягвате снежнобялите дрехи както в последните дни на годината, така и в навечерието на Нова година.

Източник: Гласове нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram