Какви са модерните бански за лято 2021?

Ето че отново дойде това време от годината, когато изпадате в ужас с какъв бански да се появите на плажа. Бански, който едновременно да е модерен и да пасва на фигурата ви, превръщайки ви в модна икона на плажа. Предлагаме ви няколко идеи за актуалните това лято бански костюми.

Черното е винаги на мода

Черният бански си остава класика, независимо дали е цял или половинки. Важно е само да изберете модел, който пасва на фигурата ви. А за по-изтънчена визия, може да съчетаете черния бански с червно ефирно парео или пък прозрачна черна риза, например. Може да използвате и шарен шал, вързан като колан на кръста, ако сте избрали цял бански. 

Добави описание

Връзки и каишки

Отново няма значение дали ще изберете цял бански или половинки, ако сте изпълнили условието да има много и всякакви връзки и каишки. Бикините с три броя каишки, целите бански с връзки отпред или отзад тип корсет, банските от две части с преплетени връзки на корема попадат точно в тазгодишните плажни тенденции. Връзките и каишките разчупват визията ба банските, а освен това могат да прикрият някои несъвършенства на тялото ви. Връзките са и чудесен начин да оформите банските точно по тялото ви, за да не твърде впит или пък хлабав. 

Добави описание

Бански с дупка

Някои модели бански са с дупки, които разчупват визията. Така например целият бански може да има голяма дупка на гърба или пък лек процеп отпред под бюста. 

Добави описание

Бански в тон с друг аксесоар

Няма как да не съберете всички погледи на плажа, ако се появите в добре подбран комплект бански с парео, шапка, очила или друг аксесоар, които са в еднакъв цвят или принт. Така дори и обикновеният бански костюм може да придобие много по-модерно излъчване.

Добави описание

Ретро визия

Тя се завръща във всяко едно модно отношение, включително отново на мода са и ретро банските. Какво ще кажете за бански с висока талия или пък бански на каре, точки или пък бански с къдри. Чифт огромни кръгли слънчеви очила, както и капела или кърпа на главата са чудесно допълнение към ретро визията ви на плажа. 

Добави описание
Бански бохо шик
Ако искате нещо закачливо и с настроение за плажа, изберете бански бохо шик с интересна кройка и типичната за този стил експлозия от цветове. 
 
Добави описание

Източник: Розали

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram