Днес е един от най-трудните дни

Луната e в знак Козирог от 01:03ч на 2 януари до 00:45ч на 4 януари. Луната се намира в дома на Сатурн – бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните.

Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите.

Един от най-тежкитe дни на месеца. Лунният календар го определя като сатанински. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели. Избягвайте масови мероприятия.

Препоръчва се очистване на физическото тяло и шлаките. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Да се избягва тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости. Да се избягва месото. Болестите започнали в този лунен ден са едни от най-страшните.

Отношенията са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела и да се стремят към уединение. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Освен, че е необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо навътре в себе си. Секс не се препоръчва. Интимните отношения водят често до разправии, обиди и заболявания по полов път.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете.

Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Новолуние в 20:35ч в знак Козирог.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да има игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Ако сте нетърпеливи да разберете какво са ви подготвили Звездите в началото на 2022 г., бързаме да споделим с вас прогнозата на известния руски астролог Павел Глоба.

От януари започва етапът на Водния тигър. Това тотемно животно символизира богатство, сила и щедрост. Импулсивността и енергията му ще предизвикат много промени в живота на всички зодии.

Онези, които са готови да променят обичайното си държание, ще получат достатъчно възможности да реализират плановете си. Тигърът ще донесе късмет на тези, които са готови да поемат рискове.

Глоба препоръчва винаги да оценявате последствията от подобни действия. Големите очаквания за късмет могат да ви изиграят жестока шега.

Астрологът препоръчва да планирате важните си дела и срещи само в благоприятните дни, които през януари са: 4, 6, 7, 11, 12, 13, 22, 23. Това ще ви помогне да спечелите подкрепата на Звездите и да получите допълнителна енергия и късмет.

Особено внимание трябва да обърнете на неблагоприятните дни: 2, 9, 18, 20, 25, 26, 27 януари. В такива моменти са възможни обостряния на хроничните заболявания, а големите финансови операции могат да доведат до загуба на средства./Епицентър

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram