Винаги в тренда – какво не трябва да липсва от дамския гардероб

Отдавна сме добре запознати със страстта на жените към модата и желанието им да я следват. Колкото и различни артикули да притежаваме обаче, винаги усещаме, че сякаш нещо ни липсва. Но тук е моментът да кажем, че има определени артикули, които успешно са преминали теста на времето. Предлагаме ви поглед към някои от вечните дрехи, които трябва да имате в гардероба си, независимо от сезона:

Черната рокля

Къса, дълга или със средна дължина, лесна за носене и съчетаване, черната рокля си остава връх на елегантността и изтънчеността. Известната дизайнерка Коко Шанел я популяризира и ето, че и до днес тя си остава на-известното облекло. За да спестите време и енергия, препоръчваме ви да хвърлите едно око на рокли за повод – със сигурност ще откриете модела, който ще ви позволи да изглеждате прекрасно.

Пола тип “молив”

Легендарният моден дизайнер Кристиан Диор е този, който я лансира през 50-те години на миналия век. Оттогава тя се носи през всеки сезон и е призната като едно от най-ценените облекла.

Моделът “молив” е както за високи жени, така и за такива със силует тип “круша” или “пясъчен часовник”, които имат тясна талия, широк ханш и тънки крака. Подходяща е обаче и за слаби жени, които могат да я комбинират с токчета, за да подчертаят своята фигура.

Бански костюм

Релаксиращите дни край басейна, дори и през по-студените дни, са добре дошли. В гардероба ви задължително трябва да присъства бански костюм от Fashion Days – дрехата, за която мечтаем през цялата година. Важно е да изберете модел, който подчертава тялото ви.

Цигара, до глезена или прави панталони

Тези модели могат да се носят както в офиса, така и за малко по-елегантен тоалет. В зависимост от формата на тялото ви, изберете чифта, който ви подхожда най-добре, и го интегрирайте в облеклото си с правилните аксесоари. Без значение дали ги съчетавате с чифт стилето, или с обувки с ниска подметка, тези модели са подходящи за многократно носене. Към ежедневния тоалет с обувки с ниска подметка можете да добавите и дамска раница от Fashion Days, за да придадете шикозен стил на визията си.

Класическата риза

Добре подбраната бяла риза ще извади вашия тоалет от анонимност. Трябва да знаете какъв стил искате да придадете на облеклото си и да смесите елементи, които подчертават личността ви.

Обувки Стилето

Изработени в богата цветова гама, изберете да носите такива в силни нюанси, с които ще привлечете всички погледи. Моделът би могъл да бъде семпъл или изискан, като височината на тока може да е варираща, в зависимост от степента на удобство. Носени с пола или рокля, обувките стилето се предпочитат от жени с дълги крака и тънки глезени.

Ако изберат много висок ток, по-пълните дами могат да ги носят в тоалет с панталони. Ден на работа или вечер на специално събитие, обувките стилето винаги ще ви позволят да се откроите.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram