Частично затваряне на участък от бул. “Княз Александър Батенберг“ в Казанлък от утре

От утре, сряда, 12.07.2023 г., се въвежда временна организация на участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул.„Княз Александър Батенберг“, еднопосочно в посока изток – запад, в град Казанлък, както следва:

– в участъка от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с ул.„Д-р Стамболски“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“ – южното пътно платно ще бъде затворено в посока запад – изток.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните маршрути: бул.„Розова долина“, ул.„Пейо Яворов“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Отец Паисий Хилендарски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града и ще важат от 08,00 часа на 12.07.2023г., сряда до 17,00 часа на 21.07.2023г., петък, включително.

Междувременно, градски автобусни линии №12 и №13 ще пропускат спирка „Гимназия“ (посока запад – изток) и ще се ползва спирка „Белчовата“. Автобусни линии №4 и №14 също ще пропускат спирка „Гимназия“ (посока запад – изток) и ще се ползва спирка до Универмага, срещу банка ДСК.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram